За нас

Мечтали ли сте да надникнете в тайнствените коридори на египетските пирамиди, да бродите из непроходимите джунгли на Амазония, да погледнете света от Мачу Пикчу, да вдъхвате аромата на свеж портокалов цвят в Севиля и краката ви да потъват в горещия фин пясък с копринена мекота на някой далечен остров?


Ние, екипът на Ара тур сме тук, за да превърнем мечтите ви в реалност.

Вече повече от 20 години страстта по пътешествията ни води до най-необикновенните кътчета на света. Този път беше преживян с много верни приятели, споделящи приключенския дух. Те ни и убедиха да пренесем страстта си и в бизнеса и да споделим емоцията от пътешествията, с колкото се може повече нови приятели.

На чело на Ара тур е един от наи-разпознаваемите експерти в областта на туризма в България, дългогодишен екскурзовод и истински гражданин на света, а именно нашият управител – Ина Тонина. Нейният незаменим практичен опит и годините прекарани зад граница се оказват и най-ценното познание, което ще ни помогне да направим вашето пътуване незабравимо.

Нашата цел е да бъдем адекватни на динамично променящите се изисквания и предизвикателства към туризма . В работата си искаме да променим дългогодишните традиции в организираните пътувания и да Ви покажем, че професионално организираната екскурзия всъщност може да бъде на много по-достъпна цена от самостоятелната организация, което също така ще Ви спести време и усилия и ще остави само приятната емоция от пътуването.За къде мечтаете?Сайтът “aratour.bg”, запазеният символ (логото), както и търговската марка “Aratour” са собственост на търговското дружество „Марвълс он Борд“ ООД .


 

Блог
Дестинации