Вашата оценка

Почивка в RIU JAMBO

Програма: НОВА ГОДИНА 2023 НА О-В ЗАНЗИБАР

Самолет
9 дни / 7 нощувки
Занзибар, Танзания
29.12.2022
от 5662 лв.
RIU JAMBO


Таблици с цени

Настаняване в Double Standart - Цените са на база Ол Инклузив.

Дата
29.12.2022
Пакетна цена на човек
2ма възр + 1 дете 2 - 5,99г
2ма възр + 1 дете 6 - 11,99г
3ма възр
5662 лв13546 лв15267 лв15952 лв

Програма
1 Ден: Заминаване от летище София за о. Занзибар с полет на авиокомпания Qatar Airways по маршрут София - Доха - Занзибар в 16:35 ч. Кацане в Доха в 22:15 ч.

2 Ден: Излитане от Доха в 02:10 ч. Кацане на летището в Занзибар в 08:10 ч. Посрещане от представител на местния туроператор и трансфер до избрания хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 Ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка или допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

4 Ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка или допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

5 Ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка или допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

6 Ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка или допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

7 Ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка или допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

8 Ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка или допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

9 Ден: Закуска. Свободно време за плаж и почивка или допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

10 Ден: Кацане в Доха в 05:05 ч. Излитане за летище София в 08:30 ч. Кацане на летище София в 12:35 ч.
Допълнителни екскурзии
Допълнителни екскурзии:
 • City Tour (около 2-3 ч.) - 60 евро на човек, цената е при мин. 4 души. Посещение на цветния местен пазар с множество подправки, зеленчуци и тропически плодове, катедралата, построена през 1874 г., музеят в Занзибар, къщата Tippu Tip, British Club, Old Fort Indian Dispensary. Цената е включва: водач, входна такса, минерална вода.
 • Spice Tour - 60 евро на човек, цената е при мин. 4 души. Турът се осъществява в зоната на Kizimnabi, където се отглеждат най-много подправки. Ще посетите плантации с подправки и ще имате възможност да берете, помиришете и опитате различни видове плодове и подправки, които наи-вероятно никога не сте виждали в хранителните магазини. Това са най-евтините места, от които може да си набавите пафюми и масла. Цената е включва: водач, минерална вода, кратко шоу на катерачи по кокосовите дървета (зависи от времето), декорация с кокосови листа.
 • Jozani Forest -  75 евро на човек без вкл. обяд и 105 евро на човек с вкл. обяд / цената е при мин. 4 души. Гората Jozani е едно от емблематичните места на острова, което си заслужава да посетите. Ще видите маймуните колобус и плаващият мангов мост. Има страхотни пътеките, които Вашите водачи ще Ви покажат. Цената включва: входна такса, водач, минерална вода, транспорт. 
 • Prison Island Tour - 70 евро на човек, цената е при мин. 4 души. След закуска отиваме до Каменния град на Занзибар, за да се качим на лодка до Затворническия остров. Островът предлага зашеметяваща гледка към града, особено през нощта, има много красив малък пясъчен плаж, където плуването в кристалните води е невероятно. Кораловите рифове около острова предоставят възможност за гмуркане с шнорхел. Това е и домът на гигантската костенурка, която сега е под строга охрана. Кратка обиколка с екскурзовод из острова ще ви даде истинската картина. Цената включва: лодка, входна такса, водач, храна за костенурките, минерална вода, транспорт.
 • Dolphin Tour - 70 евро на човек, цената е при мин. 4 души. Кизимкази е рибарското селище, откъдето започва круиз за търсене на делфини. След като плуваме с тях, отиваме в плитки води за гмуркане с шнорхел, преди да се върнем на плажа, за да вземем душ и да си починем на плажа. Цената включва: лодка, входна такса, водач, екипировка за шнорхелинг, минерална вода, транспорт.
 • Sand Bank Picnic - 80 евро на човек, цената е при мин. 4 души. За тези, които търсят пълен релакс или приключение и вълнение. Плаваме към белия пясъчен бряг; ще се гмуркаме с шнорхел и ще видим зашеметяващата гама от цветни корали и тропически риби на острова. Пътуването включва използването на висококачествено оборудване за гмуркане с водачи и инструктори, ледено студени газирани напитки, минерална вода и много вкусния обяд от морски дарове, който ще се сервира върху белия пясък. Цената включва: лодка, входна такса, водач, минерална вода, обяд с морска храна.

Допълнителна информация:
Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 16
Срок за уведомление за несъбран минимум – 20 дни преди отпътуване;
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси;
Промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.75 BGN.
Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя на Занзибар.
Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС" и номерът на застрахователната полица е №13062110000017 / от дата на издаване 15.12.2021 г., валидна до 11.01.2023 г.
Условия за влизане в страната (подлежат на препотвърждение):
Ограничителни мерки за влизане в страната спрямо български граждани:
Всички пътуващи трябва да попълнят онлайн формуляр, достъпен на HTTPS://AFYAMSAFIRI.MOH.GO.TZ  за Танзания и HTTPS://HEALTHTRAVELZNZ.MOHZ.GO.TZ за Занзибар в рамките на 24 часа преди пристигането.
Всички пътуващи трябва да представят отрицателен сертификат за тест за COVID 19 с QR код за проверка при пристигане. Единственият приет тест е тестване с верижна полимеразна реакция с обратна транскрипция в реално време (RT-PCR) или тестове за амплификация на нуклеинова киселина (NAATs), направени в рамките на 96 часа преди пристигането в Танзания.
Всички пътуващи, пристигащи от страни, които имат голям брой случаи на COVID 19 въз основа на епидемиологични актуализации на СЗО или тези, които са пътували през тези страни през последните 14 дни се подлагат на бързи антигенни тестове при влизане в страната за тяхна сметка. Цената за бърз тест за антиген на COVID 19 ще бъде 10 USD или 23 000 TZS. За Занзибар цената за бърз антигенен тест ще бъде 25 USD или 58 000 TZS. Освен това пътниците, влизащи в Танзания през Занзибар, които са напълно ваксинирани срещу COVID 19, ще бъдат освободени от бърз тест. Актуализираният списък на държавите, които имат голям брой случаи на COVID 19, и приетите ваксини срещу COVID 19, са достъпни на HTTPS://WWW.MOH.GO.TZ и HTTPS://HEALTHTRAVELZNZ.MOHZ.GO.TZ
Деца на възраст до 5 години, включително, са освободени от RT PCR и от бърз антигенен тест за COVID 19.


 
 • Самолетни билети с включени летищни такси на АК “Qatar Airways” с включен регистриран багаж до 20 кг и 7 кг ръчен багаж на човек;
 • Двупосочни трансфери / летище-хотел-летище;
 • 7 нощувки в избрания от Вас хотел, на съответната база изхранване;
 • Новогодишна вечеря на 31.12.2022 г. в хотела;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и с COVID покритие;
 • Посрещане на място от представител на фирмата партньор в Занзибар;
 • Виза за Танзания – $50 (издава се предварително от България или на място след пристигане); за визата са необходими: сканирано цветно копие на паспорта с валидност поне 6 месеца от датата на връщане от пътуването; попълнена визова анкета (предоставя се от туроператора);
 • PCR тестове, ако са необходими;
 • Бакшиши (задължителен минимален бакшиш за екскурзоводи и шофьори) – около $55 на човек за целия престой;
 • Допълнителни екскурзии;
 • Разходи от личен характер;

Оферта № Х-421-П-364
Блог
Дестинации